ŠEF JOJ ODBIO ZAHTEV ZA ODMOR, A ONA MU POSLALA BLIZNAKINJU: Sestra je uspešno MENJALA, a onda joj STIGLO NA MEJL..
Ovo je priča dve sestre koje su pokušale da prevare šefa, Foto: Printscreen / INSTAGRAM/CHANCE_TWINS

VIDEO

ŠEF JOJ ODBIO ZAHTEV ZA ODMOR, A ONA MU POSLALA BLIZNAKINJU: Sestra je uspešno MENJALA, a onda joj STIGLO NA MEJL..

Bliznakinje napravile plan kako da jedna od njih ode na odmor, uprkos činjenici da je šef odbio zahtev za odmor

Objavljeno:

Sestre Šens iz Kanade su 22-godišnjakinje bliznakinje koje su veliku popularnost stekle na društvenim mrežama. Imaju više od 800.000 pratilaca, od kojih ih je većina osudila. Razlog je plan koji su smislile kako bi jedna od njih mogla da ode na odmor, uprkos tome što šef nije odobrio.

Ari je u snimku otkrila da je zbog toga dovela svoju sestru da radi umesto nje. Činilo se da sve teče po planu, a onda je dobila mejl od šefa koji je napisao da će se suočiti sa ozbiljnim posledicama.

"Šef je video snimak koji je moja sestra objavila dok me je menjala na poslu", rekla je Ari koja je potom snimila mejl koji joj je poslao šef Džon.

"Nek ti bude jasno. Tvoja odluka da angažuješ sestru blizankinju kao zamenu dok se zabavljaš na odmoru koji ti je odbijen, apsolutno je neprihvatljiva. To je šamar kako tvojim kolegama koji poštuju pravila, tako i firmi koja ti je poverila određene obaveze", napisao je šef koji je istakao da je ugrozila imidž kompanije, tražio je izvinjenje, hitno objašnjenje i predlog plana koji će ispraviti grešku.

"Dalje neprimereno ponašanje rezultiraće ozbiljnim posljedicama, uključujući potencijalne disciplinske mere. Očekujem da ćemo se čuti što pre kako bismo razgovarali o ovoj nečuvenoj povredi poverenja i profesionalizma", zaključio je i na kraju dodao da je jako razočaran.

BONUS VIDEO:

00:34

ZAPALILE SVA PATRIOTSKA SRCA! Bliznakinje čarobnog glasa zapevale u emisiji uživo svoj veliki hit

(Espreso / Mondo / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.